Pensioenfonds ABP

Pensioenfonds ABP investeert € 100 miljoen in The Student Hotel, een Nederlandse organisatie die een nieuwe vorm van studentenhuisvesting aanbiedt. Met deze investering dragen we bij aan de ontwikkeling van The Student Hotel in studentensteden in binnen- en buitenland.
The Student Hotel biedt hotel- en woonruimte voor periodes van een nacht tot een jaar. Op dit moment heeft The Student Hotel ruim 2000 kamers in haar vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Vestigingen in Groningen, Eindhoven en het Italiaanse Florence zijn in ontwikkeling. Zij onderzoeken de mogelijkheden voor vestigingen in Utrecht, Maastricht en Delft.
Corien Wortmann-Kool: ‘Wij dragen hiermee bij aan de aantrekkelijkheid van Nederland voor buitenlandse studenten, die universiteiten, hogescholen en steden graag verwelkomen. Ook voor Nederlandse studenten biedt The Student Hotel een uitkomst als het gaat om tijdelijke huisvesting, bijvoorbeeld als ze stage lopen in een andere stad. Dat The Student Hotel hiervoor oude kantoorpanden laat opknappen, woonruimte bijbouwt en daarmee de leefbaarheid in stadswijken vergroot en werkgelegenheid creëert, is voor ABP extra reden om deze investering te doen.’
QR Code - Take this post Mobile!
Use this unique QR (Quick Response) code with your smart device. The code will save the url of this webpage to the device for mobile sharing and storage.